AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah minder görmek

Kahve falında siyah minder görmek

Kahve falında siyah minder görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah minder gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Kahve falında siyah minder görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında minder dikmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kirli minder görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil minder görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı minder görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minderle uçmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk minderi görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mindere oturmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir