AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünger minder görmek

Kahve falında sünger minder görmek

Kahve falında sünger minder görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünger minder gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Kahve falında sünger minder görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında süngerbob görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak süngeri görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına işarettir.

Kahve falında sünger yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz süngeri görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli sünger görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünger görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sünger yatak görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir