AnaSayfa / Genel / Kahve falında minder vermek

Kahve falında minder vermek

Kahve falında minder vermek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına işaret eder.

Kahve falında minder vermek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız, maddi açıdan olumlu veya ses getirebilecek değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında minderle uçmak zorluklarla boğuşulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil minder görmek talihin yüze güleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında minder görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak minder görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı minder görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah minder görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında minder satın almak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz minder görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir