AnaSayfa / Genel / Kahve falında mindere oturmak

Kahve falında mindere oturmak

Kahve falında mindere oturmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Kahve falında mindere oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında mindere oturmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minderde oturmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında minder dikmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil minder görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minder vermek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında minder görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret eder.

Kahve falında yastık minder görmek aralarından su sızmayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi minder görmek sorunların çabucak halledileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir