AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz minder görmek

Kahve falında beyaz minder görmek

Kahve falında beyaz minder görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz minder gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Kahve falında beyaz minder görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında minder vermek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mindere oturmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünger minder görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kirli minder görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minder yapmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında minder dikmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi minder görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, nitelik ve farklılık geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir