AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün kilim görmek

Kahve falında yün kilim görmek

Kahve falında yün kilim görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün kilim gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yün kilim görmek kazancında artış olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kilim almak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında eski halı kilim görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yerde kilim görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilim yıkamak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kilim görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kilim katlamak rahatsızlıkların şifa bulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı kilim çırpmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir