AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim yıkamak

Kahve falında kilim yıkamak

Kahve falında kilim yıkamak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında halı kilim yıkamak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilim yıkamak hayır işleri yapacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Kahve falında derede kilim yıkamak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kilim yıkamak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek yanlış bir karar verileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında halı veya kilim görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinden kilim almak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski halı kilim görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir