AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim katlamak

Kahve falında kilim katlamak

Kahve falında kilim katlamak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, şükrederek yaşayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilim katlamak gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kilim katlamak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında kilim sermek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kilim görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında halı kilim görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu kilim görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kilim görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kilim görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı veya kilim görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir