AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kilim görmek

Kahve falında renkli kilim görmek

Kahve falında renkli kilim görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında renkli kilim gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında renkli kilim görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kilim katlamak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kilim görmek kazancın artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında küçük kilim görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak kilim görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kilim taşımak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kilim almak hedeflerine ulaşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski halı kilim görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, ümitlerinin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir