AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kilim görmek

Kahve falında yerde kilim görmek

Kahve falında yerde kilim görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde kilim gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında yerde kilim görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilim yıkamak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, saadete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda kilim görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında dokuma kilim görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında halı kilim çırpmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desenli kilim görmek zayıflayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu kilim görmek gelişim içine girileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kilim almak bol kazançlı günlere kavuşacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir