AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek elin bollaşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir