AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşek yastık yorgan görmek

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulur.

Kahve falında döşek yastık yorgan gördüyseniz:

  • Maddi veya resmi başlıklı konularda olumlu değişiklikler yapmanıza katkısı olabilecek kişileri etkilemek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında döşek yastık görmek ferahlık veren sözler duymaya, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan döşek görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan ve döşek görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, şaşkın olacağına işaret eder.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir