AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek sıkıntıya düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, mutluluğunun da artacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek durulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak refah içinde olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir