AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski döşek görmek

Kahve falında eski döşek görmek

Kahve falında eski döşek görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarının biteceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalet eder.

Kahve falında eski döşek gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Kahve falında eski döşek görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında döşek görmek elindeki imkanların artacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kötü durumlara düşeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün döşek görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, şaşkın olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir