AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm döşeğinde olmak

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak zor günlerin uzaklaşacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, dünyasının iyileşmesine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, elinin bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalettir.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir