AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı eline almak

Kahve falında yumurtayı eline almak

Kahve falında yumurtayı eline almak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtayı eline almak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elinde yumurta tutmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtayı eline almak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde yumurta görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında elinde yumurta görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta eline almak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir