AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yumurta görmek

Kahve falında elinde yumurta görmek

Kahve falında elinde yumurta görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, huzur ve saadet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta ele almak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında elinde yumurta görmek refahının ve varlığının artacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde yumurta taşımak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı eline almak bolluğun ve bereketin düşeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir