AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yumurta tutmak

Kahve falında elinde yumurta tutmak

Kahve falında elinde yumurta tutmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında elinde yumurta tutmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta tutmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta taşımak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline yumurta almak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yumurta tuttuğunu görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir