AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta eline almak

Kahve falında yumurta eline almak

Kahve falında yumurta eline almak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kazancının çok düşeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta eline almak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın sözünü tamamlamasına izin vermeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı eline almak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde yumurta görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline yumurta almak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta taşımak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir