AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde yumurta görmek

Kahve falında birinin elinde yumurta görmek

Kahve falında birinin elinde yumurta görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde yumurta gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalet eder.

Kahve falında elinde yumurta tutmak zorlukların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta eline almak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta taşımak kısmetinin her zaman açık olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında yumurta ele almak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, daima ona hürmet göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir