AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek

Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek

Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde yumurta gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtayı eline almak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek şansının bahtının açılacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eline yumurta almak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta ele almak umutlarının da tükeneceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya rivayet eder.

Kahve falında elinde yumurta taşımak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir