AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde yumurta gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Kahve falında ölünün elinde yumurta görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta ele almak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde yumurta tutmak günden günde daha fazla stres yapacağına, önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde yumurta görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir