AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtaya tuz atmak

Kahve falında yumurtaya tuz atmak

Kahve falında yumurtaya tuz atmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, onun zamanını çalacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında denize tuz atmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında tatlıya tuz atmak maddi zarara uğrayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz atmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tuz atmak maddi sorumluluklarının artacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında salataya tuz atmak sorunların tek kalemde silineceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında birine tuz atmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında çorbaya tuz atmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir