AnaSayfa / Genel / Kahve falında salataya tuz atmak

Kahve falında salataya tuz atmak

Kahve falında salataya tuz atmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında salataya tuz atmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında salataya tuz atmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu salata yemek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kahveye tuz atmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorbaya tuz atmak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Kahve falında birine tuz atmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında tatlıya tuz atmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Kahve falında denize tuz atmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ateşe tuz atmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kavgaların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir