AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tuz atmak

Kahve falında birine tuz atmak

Kahve falında birine tuz atmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine tuz atmak gördüyseniz:

  • Sizi tanıyanları şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında suya tuz atmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize tuz atmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahveye tuz atmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğe tuz atmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında birine tuz atmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşe tuz atmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet eder.

Kahve falında salataya tuz atmak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir