AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize tuz atmak

Kahve falında denize tuz atmak

Kahve falında denize tuz atmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, istediklerini elde edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize tuz atmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında denize tuz atmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe tuz atmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorbaya tuz atmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya tuz atmak dertlerin ve sorunların biteceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında tuz atmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşe tuz atmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir