AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlıya tuz atmak

Kahve falında tatlıya tuz atmak

Kahve falında tatlıya tuz atmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlıya tuz atmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Kahve falında tatlıya tuz atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu tatlı görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı tuzlu yemek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında birine tuz atmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz atmak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ateşe tuz atmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salataya tuz atmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında suya tuz atmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir