AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe tuz atmak

Kahve falında yemeğe tuz atmak

Kahve falında yemeğe tuz atmak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sabrını zorlayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kazancın sürekli artacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz atmak gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında yemeğe tuz atmak saygının ve iletişimin bozulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında suya tuz atmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Kahve falında salataya tuz atmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahveye tuz atmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet eder.

Kahve falında tatlıya tuz atmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ettiği zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşe tuz atmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir