AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbaya tuz atmak

Kahve falında çorbaya tuz atmak

Kahve falında çorbaya tuz atmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yollarının açılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çorbaya tuz atmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında çorbaya tuz atmak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu çorba içmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya tuz atmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz atmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çaya tuz atmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlıya tuz atmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe tuz atmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir