AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz atmak

Kahve falında tuz atmak

Kahve falında tuz atmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, keyifli olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında tuz atmak gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında ateşe tuz atmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında çorbaya tuz atmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtaya tuz atmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz atmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize tuz atmak sıkıntıların artacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında çaya tuz atmak çabalarının boşa çıkacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Kahve falında salataya tuz atmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir