AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yaşadığı stresin biteceğine, zenginleşeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak yeni yollara girileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yiyip içeceğine inanılır.

Kahve falında ölü üstüne oturmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında karın üstüne oturmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, geçmişi unutup geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşın üstüne oturmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir