AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstüne oturmak

Kahve falında karın üstüne oturmak

Kahve falında karın üstüne oturmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalettir.

Kahve falında karın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında karın üstüne oturmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne düşmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne yatmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Kahve falında üstüne oturmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında taş üstüne oturmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir