AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta üstüne oturmak

Kahve falında yumurta üstüne oturmak

Kahve falında yumurta üstüne oturmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Kahve falında farenin üstüne oturmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak kişinin kazancının çoğalacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak kariyer sahibi olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında taş üstüne oturmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne oturmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir