AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ve civciv görmek

Kahve falında yumurta ve civciv görmek

Kahve falında yumurta ve civciv görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, malında zulüm meydana gelmesine rivayet eder.

Kahve falında yumurta ve civciv gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv yumurtası görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir