AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, rütbesinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında civciv yumurta görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yumurtada civciv görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek elindeki malların gideceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir