AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv yumurta görmek

Kahve falında civciv yumurta görmek

Kahve falında civciv yumurta görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civciv yumurta gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yumurta civciv görmek ev içinde mutluluğun artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv ve yumurtasını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek kalabalık günler geçirileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet eder.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir