AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtada civciv görmek

Kahve falında yumurtada civciv görmek

Kahve falında yumurtada civciv görmek malların çoğalacağına, kendi işini açacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, Allah’a dua edeceğine delalettir.

Kahve falında yumurtada civciv gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civciv yumurta görmek sağlığının yerine geleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Kahve falında yumurtada civciv görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında civciv ve yumurta görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir