AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ve yumurta görmek

Kahve falında civciv ve yumurta görmek

Kahve falında civciv ve yumurta görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Kahve falında civciv ve yumurta gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtada civciv görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında civciv yumurtası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek yeni bir eve taşınacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir