AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta tavuk görmek

Kahve falında yumurta tavuk görmek

Kahve falında yumurta tavuk görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, parasal durumun düzeltileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yumurta tavuk gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yumurta tavuk görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek istediği arabaya bineceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek kalkınacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir