AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtası görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir