AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kafası kesmek

Kahve falında köpek kafası kesmek

Kahve falında köpek kafası kesmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kafası kesmek gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında köpek kafasını kesmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kafası kesmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kafası kesmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, heveslerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun kafası kesmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek günahkâr olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir