AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kafasını kesmek

Kahve falında kedinin kafasını kesmek

Kahve falında kedinin kafasını kesmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, hatalarını düzelteceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında kedi kafası kesmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kafasını kesmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında kafayı kesmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kafa kesmek yanlış yatırımlar yapılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Kahve falında baltayla kafa kesmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında babasının kafasını kesmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kafasını kesmek kısa sürede başarısının artacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir