AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içtiğini görmek

Kahve falında yumurta içtiğini görmek

Kahve falında yumurta içtiğini görmek güzel günlerle tanışılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta içtiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında yumurta içi görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yumurta içtiğini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında içi siyah yumurta görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında içi boş yumurta görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve su görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalettir.

Kahve falında fare yumurtası görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta yumurta görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir