AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek

Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek

Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, yeni bir yola gireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin yumurta verdiğini gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, elin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yumurta verdiğini görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta verdiğini görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz verdiğini görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kına verdiğini görmek sevinç ve mutluluğa, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm verdiğini görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir