AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş yumurta görmek

Kahve falında içi boş yumurta görmek

Kahve falında içi boş yumurta görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, sıhhat ve moral bulacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, saygınlığını yitireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında içi boş yumurta görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtanın içini boş görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında boş yumurta görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş fındık görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında içi boş küp görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş nar görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında içi boş beşik görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş ev görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir