AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içi görmek

Kahve falında yumurta içi görmek

Kahve falında yumurta içi görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, yatırımların heba olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yumurta içi gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Kahve falında yumurta içi görmek hayırlı günlerin geleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulur.

Kahve falında yumurta içtiğini görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi siyah yumurta görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına yorulur.

Kahve falında içi boş yumurta görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalettir.

Kahve falında kadın yumurtası görmek ferahlığa çıkılacağına, kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında sıcak yumurta görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında çift yumurta görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir