AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ve su görmek

Kahve falında yumurta ve su görmek

Kahve falında yumurta ve su görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta ve su gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde yumurta görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yumurta ve su görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek insanların hayranlığını kazanacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında suya yumurta kırmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde yumurta görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta içini görmek dertlerinden kurtulacağına, adını herkese duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında ikiz yumurta görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir