AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi siyah yumurta görmek

Kahve falında içi siyah yumurta görmek

Kahve falında içi siyah yumurta görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, haneye dertlerin gireceğine , yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında içi siyah yumurta gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında içi siyah yumurta görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta içtiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Kahve falında yumurta içi görmek hastalıktan şifa bulmaya, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş yumurta görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yumurta görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek rahat nefes alınacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah iç çamaşır görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir