AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta yumurta görmek

Kahve falında toprakta yumurta görmek

Kahve falında toprakta yumurta görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, atılan adımların zarar vereceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, maddi güç sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet eder.

Kahve falında toprakta yumurta gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında toprakta yumurta görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta toplamak sorunlarını aşacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak altında yumurta görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kimden akıl soracağına alamet eder.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir