AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yumurtası görmek

Kahve falında fare yumurtası görmek

Kahve falında fare yumurtası görmek işlerinin çoğalacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, işini kaybedeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında fare yumurtası gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Kahve falında fare yumurtası görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkek yumurtası görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında kumru yumurtası görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişik yumurta görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden yumurta almak yeni bir iş kapısı bulunacağına, aydınlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek toplum içindeki değerinin artacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümesde yumurta görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir